Over ons

Bij Dans Fit Fun geloven we dat dansen en sporten niet alleen leuk is, maar ook de sleutel tot een gezond en fit lichaam en geest. Daarom bieden we de meest energieke en plezierige dans & volwassen groepslessen aan die er zijn!

Onze gediplomeerde instructeurs brengen een unieke combinatie van dans en fitness naar de les, waardoor je je niet alleen fit voelt, maar ook ontspannen en gelukkig. Onze lessen zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt, bij ons zit je altijd goed.

Bij Dans Fit Fun creëren we een sfeer waarin iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Onze deuren staan open voor iedereen die op zoek is naar een uitlaatklep, plezier en beweging. We geloven dat dans en ”kidsbootcamp” meer zijn dan gewoon een workout; het is een manier om te groeien, verbonden te zijn en te ontspannen.

Kom en sluit je aan bij de Dans Fit Fun familie en voel de beat van de muziek en de energie van de groep terwijl je jezelf fit, gezond en gelukkig maakt!

"De sleutel tot een gezond en fit lichaam"

Vanaf mijn 9e jaar sport ik al intensief!

Op mijn 9e begon ik dan ook met kunstschaatsen. Van 1 keer in de week trainen werd al snel 6 keer in de week trainen. Het werd mijn lust en mijn leven. Op mijn 26e besloot ik om op mijn hoogtepunt te stoppen.

Al gauw belandde ik elke dag op de sportschool, want thuiszitten was toch niet zo mijn ding. De vraag kwam dan ook vrij snel of ik een aerobicopleiding wilde volgen, aangezien ik elke avond deelnam aan de lessen.

Vanaf dat moment werd het lesgeven in aerobics een betaalde hobby naast mijn baan in een kledingzaak.

Na een paar jaar ging ik ook streetdancelessen geven aan kinderen van verschillende leeftijden. Kinderen leren dansen was dan ook mijn nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar ging de sportschool waarvoor ik werkte failliet en kwam ik al gauw met het idee om voor mezelf te beginnen.

In 2015 was Dans Fit Fun dan ook een feit! Na 8 jaar is dit nog steeds mijn passie en de kracht van Dans Fit Fun is dan ook dat wij niet werken met grote groepen, maar met kleine groepjes, zodat elk kind de aandacht krijgt die hij of zij tijdens de les nodig heeft. En mijn gouden regel is: iedereen is goed, het gaat om de fun tijdens de lessen en met elkaar!

Dans Fit Fun is dan ook voor jong en oud en voor ieder wat wils, van Peuterdansen tot stoere Streetdance/Hiphop lessen en uitdagende Kids Bootcamp lessen en voor de volwassen Zumba- en Aerobic Steplessen.

× Hoe kan ik je helpen?